Jag hajar inte grejen med att ha pommes frites till "all" mat. Det verkar inte spela någon som helst roll vad det är man äter, det ska vara pommes till. På IKEA fick man till exempel frågan om man ville ha potatismos eller pommes till köttbullarna. Okej, det kanske inte är det mest udda exemplet utan snarare så att jag är lite inskränkt som tycker att man ska ha potatismos till köttbullarna. Men som igår till exempel. Då åt jag faijitas. Den var stor och serverades med rätt mycket sallad. Där tycker jag att det kunde räckt, men se icke då. Utan man tryckte även ner ett gäng pommes frites. Varför? Går det inte att få ner maten om man inte äter pommes till? Eller? Jag förstår inte.
"Ja men det är väl bara att inte äta dem då!?", skulle man ju kunna tycka. Men det är ju så svårt. För de ligger ju där och är så goda och bara tittar på en och viskar "ät mig, ät mig". Till råga på allt tar jag ketchup till så att det blir ännu mer onyttigt. Tur jag tränar bra.
Faijitas med pommes, helt i onödan. |
Den andra grejen jag förundras över är det här med att man har två olika kranar för varmt respektive kallt vatten. Varför har man inte en blandare så att strålen kommer ut med självvald temperatur på vattnet och ur ett och samma ställe? Nej nu kommer det kokhettvatten ur ena kranen och ca 2 decimeter bort kommer det kallt vatten ur en annan kran. Hur har de tänkt att man ska göra? Ska man stänka vatten från båda sidorna samtidigt och sen snabbt som attan flytta händerna till mitten för att få en bra mix? Jag säger, funka dåligt! De varnar till och med för "very hot water" vid varmvattenkranen. Den ena handen blir bränd och den andra får typ köldskador. Suck....
England som är ett av de mest framstående länderna var gäller smarta vapen kanske borde allokera om lite pengar från militärvapenforskningen till "kranforsknng". Jag tror det skulle uppskattas av de flesta. Eller hade de bara haft otur när de tänkte...
![]() |
Hur tänkte de nu? Nästan 2 dec mellan varmt och kallt vatten. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar